Tapahtumat

Kuvaus

Vuoden 2023 leirit

Kaikilla leireillä on pienet ryhmät (max 6hlö) ja yksilöllinen opetus. Leirille voit osallistua joko omalla tai tilan hevosella. Leirin ohjelma toteutetaan toiveiden, tarpeiden sekä jokaisen oman tason mukaan. Hinta sisältää opetuksen, majoituksen ja ruoan. Voit kysyä myös päiväkurssia tai leiriä omalle porukalle Juurelaan tai omalle tallillesi.

Lisätiedot ja ilmottautumiset Johanna Hytönen p. 0407760387

Tervetuloa mukaan!🌞

16.-18.6. Nuorten hevosten koulutus – Täynnä!

5.-7.7. Heppa- ja luontoleiri lapsille ja nuorille – Täynnä!

Ratsastusta, maastakäsittelyä, uimaretki ja paljon mukavaa puuhailua yhdessä. Yövymme ainakin yhden yön teltassa ja ruokailemme ulkona.

4.-6.8. Länkkäleiri aikuisille – Täynnä!

25.-27.8. Joogaa ja hevosia – Täynnä!

Joogaa ja kehontietoisuusharjoituksia, ohjaajana Nina Holmberg. Maastakäsintyöskentelyä ja ratsastusta, ohjaajana Johanna Hytönen.

15.-17.9. Valmennusleiri – Täynnä!

Menneet tapahtumat

20.5. Laura Tervon Kirkasta tavoitteesi -työpaja Juurelassa

Olisitko SINÄ kiinnostunut tutkimaan omaa nykyhetkeä ja kirkastamaan unelmia ja tavoitteita? Olipa kyse työstä, henkilökohtaisista haaveista, arjesta tai ihmissuhteista kirkasta tavoitteesi -työpajassa pääset luovia menetelmiä hyödyntäen sukeltamaan syvälle itseesi mielikuvaharjoitusten muodossa ja kuvittamaan unelmaelämääsi ja haaveitasi paperille.

Työpajan ohjaa Life Coach- ja ratkaisukeskeinen valmentaja Laura Tervo. Laura on tehnyt viimeiset kymmenen vuotta matkaa itseensä ja tutkinut ihmisyyttä itsessään. Laura haluaa auttaa myös muita löytämään yhteyden itseensä ja luomaan arjesta hiukkasen parempaa ja merkityksellisempää.

15.-16.4. Hevoset -messut Tampereella

Johanna ja Lucky Ranchin Anu Lampinen pitivät lännenratsastusnäytöksen sunnuntaina ja esittelivät toimintaa osastolla E 805.